Punniknaam in ring

Artikelnummer: 8003
Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 22,50 (inclusief btw)

Als je op zoek bent naar iets unieks voor de kinderkamer of naar een gepersonaliseerd kraamcadeau, dan heb je het bij deze gevonden! De punniknaam in de houten ring met de bijpassende pompons. Mooi ter decoratie aan een deur of kast in een sfeervol kamertje. 


Voor de punniknaam in ring vragen wij je om de naam door te geven en de kleur naar wens. De pompons worden er door ons in alle zorgvuldigheid bij gekozen, passend bij de kleur van de naam. Mocht je specifieke wensen hebben voor een kleur in de pompons, geef dit dan aan in het opmerkingenveld of stuur een mail naar info@bliszkids.nl dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn. 

Een lange naam kan natuurlijk ook in een ring. Mocht de naam 10 letters of meer bevatten stuur dan een mail, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Puntjes
De schrijfwijze van onze punniknamen en macraménamen zijn  standaard zonder punt op de letter i. Wil je dit graag anders, noteer dit in het opmerkingsveld. 

*Hoewel wij veel tijd en moeite stoppen in de fotografie en kleur instellingen, kan het voorkomen dat de kleur van het item iets afwijkt. 


Cadeau
Je kunt het pakketje ook direct laten versturen als (kraam)cadeau! Het pakketje wordt leuk ingepakt, zodat het echt een klein feestje is om uit te pakken. Je kunt er zelfs een kaartje bij bestellen waarop wij een door jouw aangegeven persoonlijke boodschap opschrijven. Graag noteren bij 'opmerkingen' verder in het bestelproces.

Later in het bestelproces kan je een afwijkend bezorgadres noteren. Een bon vind je niet in onze verpakking terug.


✓ Altijd 24/7 open
✓ Persoonelijk contact
✓ Met liefde en aandacht gemaakt, verpakt en verstuurd.
​​✓ +/- 7 werkdagen levertijd
✓  Géén verzendkosten boven de € 75,-


Heb je vragen?
Neem contact met ons op. Geen enkele vraag is te gek voor ons.

M: info@bliszkids.nl
Chat: Kijk aan de rechterzijde of wij aanwezig zijn voor direct contact

© 2021 - 2023 Bliszkids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel