De producten van Bliszkids worden met veel liefde gemaakt. Maar de vraag is, door wie? We geven je een klein kijkje achter de schermen van Bliszkids.

Hi! 

Ik ben Chantal: mama van Babet en Silvijn. Toen Babet nog een heel klein baby'tje was kwam ik erachter dat ik nog een eyecatcher miste in haar kamertje. Na een tijdje zoeken vond ik een uitleg hoe je een punniknaam kan maken. Na een tijdje oefenen kwam ik erachter dat ik het heel leuk vond om dit soort items te maken. Uit mijn omgeving kreeg ik regelmatig vragen over de punniknamen en daardoor werd een hobby een passie. In 2019 werd Bliszkids geboren. Het bleek een enorm succes! Na een tijdje gestopt te zijn begon het toch weer te kriebelen, ik kan het maken van al dit moois niet missen!

Zoals je wel hebt gezien staan er niet alleen punniknamen in de webshop. Bliszkids biedt veel meer producten aan waar ik mijn hart aan heb verloren. Het zijn allemaal stuk voor stuk producten waarvan ik vind dat ze een uitbreiding zijn voor hetgeen wij al aanbieden. 

Ben je op deze webshop terecht gekomen voor een (kraam)cadeautje? Dan hoop ik dat je iets heel moois vindt en dat ik dit voor je mag maken. Het is voor mij altijd net zo'n groot feest om te maken, als voor jou om het uit te pakken. Ik stuur het met liefde naar je op. Woon je in de buurt dan mag je het ook af komen halen. 

Ik hoop dat jullie net zo blij zullen zijn met onze producten als ik dat ben, onwijs bedankt voor je bestelling! 💓

Liefs, 
Chantal


Hand & Home made

Vrijwel alle producten die je op Bliszkids ziet worden handgemaakt. Wij vinden het belangrijk dat de producten met aandacht en kwaliteit geleverd worden. Het kan daarom zijn dat je iets langer moet wachten op deze producten. Wij streven naar een levertijd van 10 werkdagen. Mocht je het product eerder nodig hebben (voor een kraambezoek) bijvoorbeeld, stuur ons dan even een mailtje via info@bliszkids.nl

Partners, leveranciers en dropshiping
Wij breiden telkens ons assortiment uit met nieuwe passende producten. Wij kiezen hiervoor onze eigen partners uit. Partners bij wie wij een goed en fijn gevoel hebben. Producten moeten passen bij ons huidige aanbod en van meerwaarde zijn. Wij doen dan ook vooralsnog niet aan dropshopping of whosale. 

 

© 2021 - 2023 Bliszkids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel