Herroepingsrecht

Bij Bliszkids is het belangrijk dat je tevreden bent over de service en blij bent met de producten. Mocht het onverhoopt voorkomen dat je iets gekocht hebt waar je een andere verwachting van had of wanneer je spijt hebt van je aankoop, kun je dit product retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen. Uitgesloten van retour zijn gepersonaliseerde artikelen zoals punniknamen, manden met punniknamen die naar wens zijn gemaaktDeze voorwaarde kun je ook terugvinden in de algemene voorwaarden.

Het herroepingsformulier kun je hier downloaden.

Hoe werkt het?
Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst van je pakket aan via info@bliszkids.nl, zodat we weten dat we een retourpakketje kunnen verwachten. Een e-mail volstaat met de nodige informatie (naam, ordernummer, bankrekeningnummer), eventueel mag je het herroepingsformulier invullen en bij je retourzending voegen. Verpak het onbeschadigde product goed en beschermd in originele verpakking, om beschadiging te voorkomen. Na ontvangst in goede orde, ontvang je het aankoopbedrag van het desbetreffende product binnen 14 dagen terug. Mocht je ervoor kiezen om een volledige order terug te sturen (uitgezonder gepersonaliseerde producten), ontvang je het totaal van de factuur inclusief verzendkosten retour. Kosten voor retourzendingen zijn volledig voor rekening van de koper. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Retour zenden kan naar onderstaand adres:
Bliszkids
T.n.v Retouren
Prins Mauritsstraat 20 
6661 WH Elst

Meer weten over onze klantenservice?
Bekijk onze speciale klantenservice-pagina, waar je ook onze Veelgestelde vragen (FAQ) kunt vinden. Zit het antwoord hier niet bij? Stuur ons een e-mail via info@bliszkids.nl.

© 2021 - 2023 Bliszkids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel