De barnsteenarmbandjes staan niet alleen heel lief en mooi maar hebben ook een fantastische functie. Barnsteen, oftewel amber, zorgt namelijk voor een pijn verzachtende werking bij het doorkomen van tanden. Dit komt door het barnsteenzuur dat vrij komt door de warmte van de huid.

WAT IS BARNSTEEN?
Baltisch barnsteen is fossiele hars, afkomstig van naaldbomen uit het Scandinavisch gebied van ongeveer 44 miljoen jaar oud. Barnsteen is dus in tegenstelling dat de naam doet vermoeden versteend hars en geen steen. Het is licht en niet koud en voelt fijn op de huid.

HANDGEMAAKT
Onze amber armbandjes zijn handgemaakt in Litouwen. Ze zijn zo gemaakt dat ze bij te veel druk uit veiligheid breken. Tevens is elk steentje apart geknoopt wat voorkomt dat er tijdens een breuk steentjes loskomen, die je kindje kan inslikken. De barnsteen armband sluit gemakkelijk met een draaisluiting.

VEILIGHEID
Kinderen onder drie jaar dienen sieraden niet zonder toezicht van volwassenen te dragen. Omdat het kleine onderdelen bevat. Dit geldt dus ook voor het dragen van barnsteenarmbanden.

Sorteer op
 • -34%

  Barnsteen armband - Cognac
  Barnsteen armband - Cognac

  Een schattig armbandje voor je baby of peuter. Het heeft een goede werking bij doorkomende tanden en kiezen. Verkrijgbaar in 2 kleuren.

  € 8,95 € 5,95
 • -34%

  Barnsteen armband - Rainbow
  Barnsteen armband - Rainbow

  Een schattig armbandje voor je baby of peuter. Het heeft een goede werking bij doorkomende tanden en kiezen. Verkrijgbaar in 2 kleuren

  € 8,95 € 5,95
© 2021 - 2023 Bliszkids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel